»Hem
»Info
»Kontakt
 
fin    
 
Svenska
mynt
Bilder från San Agustin
Bilder från
Puerto Rico
image
image
GRATISPROGRAM    "FREEWARE"

Gratisprogram! Här finns länkar till populära gratisprogram. Just nu finns det över 100 program att ladda ner via hemsidans länkar. Att använda bra programvaror i sin dator behöver inte kosta så mycket (gärna helt gratis), kolla och testa olika program som finns här på sidan. Vg. läs informationstexten som finns på resp. sajt.  OBS! Användning av olika programvaror sker helt på egen risk. Obs! De flesta av programmen fungerar även med Win 10.

Vg. anmäl
här om du hittar "död" link eller någon program som är inte längre gratis program.

  image  
↓  Följande programlänk finns på sidan 
 
1st Page
7-zip
Ad-Aware® SE Personal Ed..
Adobe Acrobat Reader
AMP Font Viewer
Anfy
Any Password
Audacity
Auslogics Disk Defrag Free
Autodesk Design Review
Autodesk® DWG TrueView™
Avast Home
AVG
Avira Free Antivirus
Belarc Advisor
Brava! Free DWG Viewer
Burn4free
CadStd Lite
CCleaner
CDBurnerXP Pro
ClamWin Free Antivirus
Cobian Backup
Codecs
CoffeeCup Free HTML Editor
Coffeecup FTP
Comodo Firewal
Core FTP LE
Crimson Editor
CutePDF Writer
DeepBurner Free
Disk Cleaner
doPDF
dp4 Font Viewer
DraftSight
DrawPlus Starter Edition
Drivrutiner
Dvd Shrink
Easy Thumnails
FastStone Image Viewer...
Fedora Linux
FileZilla
Firefox
Font Runner
FotoSketcher
Foxit PDF Reader
FreeUndelete
Gadwin Printscreen
GIMP
Google Chrome
Google SketchUp
HDClone 5 Free Edition
HTML - Edit
Iconoid
IE New Window Maximizer
ImgBurn
Inkscape
IrfanView
Java Runtime Environment
K-Lite Codec Pack
LibreOffice
Nero
Nexus Font
Ninox MapViewer GPS
OpenOffice.org
Opera

PageBreeze Free HTML Ed..
Paint.NET
Paragon Backup & Recovery
PC INSPECTOR™ File Re...
PDF Creator
Pdf995
PhotoFiltre
Photoscape
Pixia
Prexa - Andreas Software
PrimoPDF
ProduKey
progeCAD Smart!
Quicktime Alternative
Recuva
Revo Uninstaller
SiSoft Sandra Lite
Skype
Skärmsläckare
SPAMfighter
SUPERAntiSpyware Free Ed..
Sweet Home 3D
Symantec Security Check
Thunderbird
Tptest 5
Ubuntu
UltimateZip
UnFREEz
Uninstall Tool
Webdwarf
WebEdit 2002
VideoPad
Winamp
Winoptimizer
Wise Disk Cleaner
Wise Registry Cleaner
VLC media player
Xnview
ZipGenius
ZoneAlarm
     
 CD/DVD brännarprogram: CD/DVD-bränning mm
Burn4free : Den ultimata DVD-brännare programvara - Blu-ray-kopia - Kopiera DVD - Backup filmer - data - mp3 - Arbetar med mer än 4000 brännare - Skapar ljud-CD - Dual layer support - Gratis online-uppgraderingar - Enkelt gränssnitt.
CDBurnerXP Pro : Gratisprogram för bränning av CD/DVD. Ett bra alternativ till Nero Burning ROM.
DeepBurner Free :Bra gratis brännarprogram för CD/DVD gör ISO-image.
Dvd Shrink : Gratisgrogram som krymper dvd-filmer så att de får plats på en 4,7 GB dvd-skiva.
HDClone 5 Free Edition : HDClone 5 Free Edition. NYTT: Advanced Format drive kloning & backup. Uppstart med UEFI BIOS. Kloning på upp till 30 MB / sek = 1,8 GB / min. Kör på kloning Windows 8. Den Free Edition av HDClone, klonar en hel hårddisk till en annan större medium. Använd den för att migrera en befintlig installation till en ny hårddisk, eller för att rädda data. Den Free Edition är verklig gratisprogram utan skyldighet att köpa och är avsedd för oregelbunden användning utan kostnad.
 
Nero : Fullt fungerande testversion av den kända och kompletta brännarprogram. Svensk version.
Bildprogram: bildbehandling, bildvisning mm
 
GIMP : GIMP är ett mycket avancerat bildbehandlingsprogram som ger dig tillgång till funktioner och möjligheter att hantera bilder som annars bara kan hittas i dyra program som Photoshop. GIMP är gratis.
Easy Thumnails : Med ett klick skapar man frimärksstora kopior av dina bilder, gratisprogram.
FastStone Image Viewer x.x Freeware : En bildläsare, omvandlare och redigerare som stödjer alla större grafiska format, inklusive BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO, TGA och Camera Raw-filer. Den har en fin samling av funktioner som bildvisning, ledning, jämförelse, borttagning av röda ögon, mejla, ändra storlek, beskära, färgjusteringar och mycket mer. Fungerar med Win 98, ME, XP, Vista, Win 7/8/10. Svensk översättning.
FotoSketcher : FotoSketcher är ett 100% gratis program för Windows som konverterar dina digitala foton till konst automatiskt och på bara ett par musklick. Mer än 20 olika stilar finns från blyerts till akvarell eller oljemålningar, penna och tuschteckningar och karikatyrer. Från foto till målning (landskap, arkitektur, porträtt, etc.) i sekunder! Finns på svenska.
Iconoid : Med Iconoid kan man redigera ikoner och bla. låsa deras plats i skribordet, gratisprogram.
Inkscape : Inkscape är Open Source vector-grafik editor.  XML, SVG, och CSS standard.
IrfanView : IrfanView är ett enkelt och mycket populärt bildprogram (gratis för privatbruk) Det är i första hand avsett som bildvisningsprogram, men har även en del redigeringsfunktioner. Finns även på svenska med hjälp av en språkfil. Fungerar i Windows  9x/ME/NT/2000/XP/2003/Vista /Win7/8/10.
Paint.NET: Paint.NET är gratis bild- och bildredigeringsprogram för datorer som kör Windows. Stöd för lager, specialeffekter och ett brett utbud av användbara och kraftfulla verktyg. Finns även på svenska.
PhotoFiltre : PhotoFiltre är en komplett bildretuscheringprogram. den låter dig göra enkla eller avancerade justeringar till en bild och använda ett stort antal filter på den. Det är enkelt och intuitivt att använda, och har ett enkelt inlärningskurva. Verktygsfältet, vilket ger dig tillgång till standard filter med barta bort den engelska språkfilen StudioEN.plga ett par klick, ger PhotoFiltre ett robust utseende. Svensk översättningsfil här. Zippa upp den komprimerade filen och placera den i samma katalog där programmet installerades och ta bort den engelska språkfilen StudioEN.plg. Efter omstart av programmet bör språket vara svenska.
Photoscape : Är roligt och enkelt foto redigeringsprogram som gör att du kan åtgärda och förbättra bilder.
Pixia : Pixia är den engelska versionen av den populära japanska måleri och retusch-programvara för full färggrafik. Pixia stöder lager, masker och mycket annat grafisk redigering.
UnFREEz : UnFREEz är ett snabbt, enkelt gratisprogram för GIF-animeringar.
VideoPad : Med VideoPad Video Editor kan man skapa videor för DVD, HD, YouTube och mer
Bränn filmer till DVD för uppspelning på TV, eller som en fristående videofil att dela online eller sätt på bärbara enheter.
Xnview : Lättanvänt bildbehandlingsprogram, som klarar de flesta bildformat. Gratis för privatbruk.
 Datorsäkerhet: Antivirus, brandvägg, Anti-Spyware mm
Ad-Aware® SE Personal Edition : Ad-aware Standard Edition är det prisbelönta och kostnadsfria multikomponentsöknings- och borttagningsverktyget. Ad-aware har förmågan att göra omfattande sökningar på hårddisken, i minnet, i register samt på flyttbara och optiska enheter efter känd datautvinning, aggressiv reklam och spårningskomponenter. Upptäcker och tar bort spionprogram ur din dator.
Any Password : Är program som håller reda på alla dina lösenord och sparar dem i din dator. Finns på svenska.
Avast Home : Avast Home är ett antivirusprogram som är helt gratis att använda för privatpersoner.
  Avira Free Antivirus : Avira Free Antivirus är en prisbelönt produkt som ger ett omfattande skydd mot alla typer av hot, säkrar din data, skyddar din integritet och ser till att din dator förblir virusfri.
AVG: AVG Antivirus är en gratis alternativ från Grisoft för Windows. Programmet uppdateras rätt så ofta.
ClamWin Free Antivirus : Gratis antivirusprogram. För Microsoft Windows 98/Me/2000/XP, 2003, 7. 8 och 10.
Comodo Firewal : Comodo Firewall Software. Basic Brandväggsskydd. Håller dig uppdaterad om alla misstänkta filer. Förebyggande baserad teknik stoppar virus. Automatiska uppdateringar för det mest aktuella skyddet.
SUPERAntiSpyware Free Edition : Gratisprogram som skannar genom din dator och tar bort skadliga spyware-filer.
 SPAMfighter: Är ett gratis verktyg för Outlook, Win.Mail och Thunderbird som automatiskt filtrerar bort skräppost.
Symantec Security Check : Program på Internet där du kan testa hur säker din dator är för hot från Internet och kolla om din dator har virus
ZoneAlarm : Brandvägg som är gratis. Ger dig total kontroll över surfandet.
 
Cad-program mm
Autodesk® DWG TrueView™Free : Visa dwg-filer med Autodesk® DWG TrueView™ programvara. DWG Trueview är en gratis, fristående DWG Viewer som innehåller DWG TrueConvert™program. DWG Trueview är byggd på samma visning motor som AutoCAD ®, så du kan granska. DWG och DXF-filer på samma sätt som i AutoCAD. Genom att installera den kostnadsfria Autodesk ® Design Review kan du sedan öppna. dwg-filer samt visa, skriva ut och spåra ändringar i Autodesk 2D och 3D-design filer utan att den ursprungliga designmjukvara. För Windows  2000, XP, Vista, 7, 8,. 32 och 64 bitars.
Autodesk Design Review : Free Desktop Viewer App. Det är gratis , heldigital sätt att visa, markera, skriva ut och spåra ändringar i Autodesk 2D-och 3D-filer-utan den ursprungliga designmjukvara. Arbeta med en mängd olika filformat, inklusive DWF ™ och DWFx , DWG ™ och DXF ™ (kräver installation av gratis DWG Trueview ™-programvara ) och Adobe PDF, samt flera typer av bildfiler inklusive bmp, jpg, gif, pcx, pct, png, rlc, TGA, TIF, mil, cal och mer.
Brava! Free DWG Viewer : Använd Free DWG Viewer för att visa AutoCAD-filer snabbt och korrekt. Den fria betraktaren läser DWG, DXF och DWF-filer utan att konvertera dem till rasterbilder. Eftersom den stöder full vektorgeometri, erbjuder dessa fantastiska funktioner: Skarpa vyer på alla zoomnivåer. Mätpunkter till geometri för mer korrekta resultat. Kan ändra bakgrundsfärg.
CadStd Lite : Ett gratis Cad-program som är bra för teknisk ritning. Cad Std Lite är ett enkelt program, men har många funktioner. Med lite övning kan man snart lära sig att göra mekaniska skisser, husritningar, koppl.scheman mm.
DraftSight  : Gratis CAD-programvara för Windows, Mac och Linus. En ny CAD-produkt för ett bättre sätt att skapa, redigera och läsa DWG-filer för professionella CAD-användare, studenter och lärare.
Google SketchUp : Google SketchUp är ett gratisprogram som du kan använda för att skapa 3D-modeller av vad du vill.
progeCAD Smart! : läser och skriver AutoCAD ® DWG-filer från 2,5 till 2009. Har branschens standard kommandon för AutoCAD. Har AutoCAD ® Meny, Script, Font kompatibilitet, har AutoLISP ® kompatibilitet! Har grundläggande renderingsalternativ. Har expressverktyg. Export till PDF och JPG. 11.000 standard symboler och block tillgängliga gratis.progeCAD Smart! Gratis för personligt bruk. OBS! progeCAD Smart! är inte kompatibel med Win7 eller Win 8.
Sweet Home 3D : Sweet Home 3D är ett fritt program för heminredning som hjälper dig att placera dina möbler på en 2D-planlösning, med en 3D-vy.
Diverse program - Backup, dataräddning och mm
Auslogics Disk Defrag Free : Kompakt och snabb diskdefragmenterare. Det kommer att förbättra datorns prestanda genom att defragmentera och omfördela filer på din disk. Kompatibel med Windows XP, Vista, 7, 8.1,10.
AMP Font Viewer: Detta gratisprogram är en lättanvänd men kraftfull fontmanager, vilket gör att du får en snabb överblick över både installerade och icke installerade typsnitt. Det kan installera och avinstallera teckensnitt och organisera dem i olika kategorier.
Belarc Advisor : Belarc Advisor bygger en detaljerad profil av dina installerade program och hårdvara, visar resultaten i din webbläsare. Alla dina PC profilinformation är privat på datorn och skickas inte till någon webbserver. Körs på Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, 2003, XP, 2000, NT 4, Me, 98, och 95 Både 32-bitars och 64-bitars Windows är stöds.
CCleaner : CCleaner är ett bra städprogram. Det plockar bort temporära filer, filer i cachen, loggfiler mm.
Cobian Backup : Det bästa sättet att undvika en total katastrof när datorn eller hårddisken kraschar är att regelbundet säkerhetskopiera filer. Cobian Backup är ett lättanvänt program för att regelbundet skapa kopior av alla dina viktiga filer. För Windows XP, 2003, Vista, 2008, Windows 7 (fungerar i både 32 och 64 bitars Windows).
Disk Cleaner : Disk Cleaner är fri open source verktyg som rensar snabb temporära filer från hårddisken och rensar även bort coocies.
Drivrutiner : Här hittar man det mesta av drivrutiner också lite äldre som inte finns kvar hos tillverkaren. Gratis om du registrerar dig.
dp4 Font Viewer: Detta är ett gratisprogram för Windows för visning och hantering av typsnitt: OpenType ® (OTF), TrueType (TTF). Ingen installation behövs. 32 & 64 bit.. Kompakt, fungerar väl.
Font Runner: Detta är en Windows Font Manager för konstnärer och grafiska formgivare. Den är utformad för att enkelt organisera och söka samlingar av typsnitt. Om du har en stor samling av typsnitt, ha dem alla i Windows - mappen Fonts kan vara betungande och långsamma. Med Font Runner, kan du hantera dina typsnitt filer genom att ha dem i mappar som du själv väljer. Finns både 32 och 64 bitars versioner. Fungerar med typ 1, Truetype, Opentype. Gratisprogram. Windows 2000, XP, Vista, 7, 8 och 10.
FreeUndelete : FreeUndelete är gratis datarättningsprogram för raderade filer..
IE New Window Maximizer : Detta program kommer automatiskt att maximera nya Internet Explorer och Outlook Express fönster för dig. Den innehåller en funktion för att dölja / stänga alla IE-fönster med en användardefinierad kortkommando. Det är också möjligt att öppna nya IE-fönster och automatiskt få dem skickas till bakgrunden. Med programmet är det också möjligt att stänga popup-fönster.
Nexus Font: Om du använder många olika teckensnitt, är nexus font ett måste. Du kan hantera / jämföra / välja typsnitt med välorganiserade funktioner. Du behöver inte installera alla teckensnitt i systemet. Du kan ladda teckensnitt du arbetar med. Det är enkelt och lätt! Många språk. 32/64 bitar. Type1, TrueType, OpenType, and TrueType Collection. Windows XP, Vista, 7. 8 och  10. Gratisprogram.
Ninox MapViewer GPS - helt gratis! Du kanläsa in och visa många olika typer av digitala kartor-
Paragon Backup & Recovery 2014 Free : Full Windows 8.1 stöd! Ta fullständig kontroll över din dators säkerhet. Baserat på solid kommersiell säkerhetskopiering och återställning från Paragon, den nya Backup & Recovery 2014 Free Edition ger dig en rik uppsättning funktioner som du kan lita på. Säkerhetskopiera data idag garanterar en säker återställning i morgon, så börja dina säkerhetskopior nu! Komplett backup - Skapa en exakt kopia av din dator, inklusive operativsystem, program, användarinställningar och all data. Endast för personligt bruk.
PC INSPECTOR™ File Recovery 4.x :  Ett verktyg för dataräddning som är kostnadsfritt.  Program som kan hitta och rädda raderade filer på din hårddisk
Prexa - Andreas Software : Här har du programmen! 42 st. småprogram för Windows! Samtliga är helt gratis och svenskspråkiga! Programmen är kompatibla med operativsystemen Windows 95/98/ME och Windows NT/2000/XP/7/8/10.
ProduKey : ProduKey (www.nirsoft.net) är ett litet verktyg som visar ProductID och CD-Key i MS-Office, Windows, Exchange Server och SQL Server som är installerad på din dator. Du kan se den här informationen för din nuvarande operativsystem, eller för ett annat operativsystem / dator - genom att använda kommandoradsalternativ. Det här verktyget kan vara användbart om du har förlorat produktnyckeln till din Windows / Office, och du vill installera om den på din dator.
Recuva :  Recuva kan återställa bilder, musik, dokument, videor, e-postmeddelanden eller annan filtyp du har förlorat. Och det kan återhämta från alla skrivbara medier du har: minneskort, externa hårddiskar, USB-pinnar mm.
Revo Uninstaller : Revo Uninstaller Freeware.Skanning för resterna efter normal avinstallation. 8 Ytterligare rengöring-verktyg som ingår. Gratis professionell teknisk support.
SiSoft Sandra Lite : Programmet analyserar datorns komponenter. Du kan även köra ett antal test för att se om systemet fungerar som det är tänkt. Sandra Lite  gratisversion är avsett för privat bruk.
Skype : Skype är ett gratis och lättanvänt program som gör att du kan ringa gratissamtal via datorn vart som helst i världen.
Skärmsläckare : Här finns många fina skärmsläckare (gratis) bla. flygplaner, sköna damer, djur, film och mycket mera.
Tptest 5: Testa hastigheten (bandbrett) i din bredbandanslutning. Enkel och gratis.
Winoptimizer : Winoptimizer analyserar din dator och söker saker som gör att datorn har blivit slöare. Efter analysen kan programmet hjälpa dig att åtgärda eventuella problem.
Wise Disk Cleaner : Wise Disk Cleaner kan ta bort onödiga filer på hårddisken för att frigöra diskutrymme och gör datorn snabbare. Det har också många anpassade alternativ för att tillåta avancerade användare att städa upp fler filer som inte behövs. Utrustad med avancerade algoritmer kan Wise Disk Cleaner skanna och ta bort dem inom några sekunder, vilket gör den till en av den mest effektiva diskrensaren.
Wise Registry Cleaner : Wise Registry Cleaner rengör registrets skräpfiler, reparera Windowsfel och håller din dator i topp prestanda.
 
FTP-program
Coffeecup FTP :  Gratis FTP är en förenklad, intuitivt, och bäst av allt gratis FTP-klient! Det uppladdar och nedladdar filer snabbt och tillförlitligt, håller din FTP-serverinställningar på ett ställe, och du kan pausa eller avbryta överföringar.
Core FTP LE : Med detta gratis FTP-klient får du en snabb, enkel och pålitlig sätt att uppdatera och underhålla din webbplats via FTP. Det ger också en säker metod för att ladda upp eller ner filer till och från FTP-servrar.
FileZilla : FileZilla Client är en gratis, snabb och pålitlig plattformsoberoende FTP, FTPS och SFTP-klient med massor av användbara funktioner och ett intuitivt grafiskt användargränssnitt.
HTML-program: webb-editor mm
1st Page  : Gratis webb-editor med finesser.
Anfy  :  Innehåller 52 effektfulla appletar. Sätt en magisk prägel på grafiken på dina webbsidor, skrivbordsunderlägg och skärmsläckare med Tree Menu, Fireworks,Water, Lake, Fade banner, Anfy Cam, Text Scroll, med flera appletar.
CoffeeCup Free HTML Editor :  Är en gratis fullfjädrad Web design system. Med inbyggd FTP, guider för tabeller, ramar, typsnitt, och mer.
Crimson Editor  : HTML-editor som är gratis men bra.
Java Runtime Environment : Om du inte kan se Java-funtioner på hemsidor behöver du Java Runtime Environment som du kan hämta här gratis.
HTML - Edit : En svensk gratis HTML-editor.
PageBreeze Free HTML Editor : PageBreeze Free HTML Editor är en prisbelönt HTML-editor som klarar båda visual (WYSIWYG) och HTML-taggen / source lägen.
Webdwarf : Om du nybörjare av html-redigering kan Webdwarf vara ett bra alternativ. Det kan närmast liknas vid ett desktop publishing-program eftersom du kan dra och släppa bilder direkt till arbetsytan och dessutom placera text och bilder precis hur du vill.
WebEdit 2002 : En gratis HTML-editorn.
Hemmakontoret: Office-program, faktura, textbehandling mm
Gadwin Printscreen :  Gratisprogram för att göra smidiga skärmdumpar.
LibreOffice : är ett omfattande kontorspaket av professionell kvalitet som du gratis kan installera och använda. Det finns en stor bas av nöjda LibreOffice-användare över hela världen, mycket tack vare att LibreOffice finns på fler än 30 språk och till alla större operativsystem, inklusive Microsoft Windows, Mac OS X och GNU/Linux (Debian, Ubuntu, Fedora, Mandriva, Suse med flera).Du kan ladda ner, installera, använda och distribuera LibreOffice fritt, utan rädsla för att göra intrång i någons upphovsrätt eller att binda upp dig till en leverantör.
OpenOffice.org : Detta är GRATIS Officepaket på svenska, fullständigt kompatibelt med Microsofts Officepaket. Följande programdel ingår: Writer = ordbehandlare, Calc = kalkylprogram,  Draw = grafikprogram, Impress = presentationsverktyg. Systemkrav Windows 95/98/ME/NT/2000/XP/eller senare.
 Media: Film - och musikspelare mm
Audacity : Audacity är en gratis mjukvara med öppen källkod för inspelning och redigering av ljud.
Codecs : Divx Xvid
K-Lite Codec Pack : K-Lite Codec Pack är en samling av DirectShow-filter, VFW / ACM codecs och verktyg. Codecs och DirectShow-filter behövs för kodning och avkodning av ljud- och videoformat.
VLC media player : Gratis och bra mediaspelare.
Winamp : Den bästa mp3-spelaren, hämta hem den senaste versionen.
Quicktime Alternative : Är ett program som kan spela upp Quicketime-filer på din dator. Quicktime Alternative har även tilläggsprogram som gör att det fungerar med de vanligaste webbläsarna.
 
Operativsystem (Gratisalternativ till Windows)
Fedora Linux : Fedora Linux är en förgrening av en populär Linux-distribution: RedHat.
Ubuntu : Ubuntu är gratis operativsystem som  används miljontals datorer och servrar runt om i världen. Den kommer fungera med dina befintliga datorfiler, skrivare, kameror, musikspelare och mobiler - Det levereras med tusentals fria program.
 PDF
Adobe Acrobat Reader : Gratisprogram som skall finnas i varje dator. Sv. version.
CutePDF Writer : är den fria versionen av kommersiell PDF-konverteringsprogramvara. CutePDF Writer installerar sig som ett "skrivarsubsystem". Detta möjliggör att nästan alla Windows-program (måste kunna skrivas ut) kan  konverteras till professionella kvalitets PDF-dokument - med bara ett tryck på en knapp!
Foxit PDF Reader : En gratis, snabb pdf-läsare (eBook).
Pdf995 : Ett gratisprogram för att konvertera till pdf-filer.
PDF Creator : PDF Creator är gratisprogram som skapar PDF-dokument.
doPDF : doPDF är enkelt och gratis verktyg som låter dig skapa ett PDF-dokument från olika Windowsapplikation, tex. Word och Excel. För Windows 2000/7/8/Vista/XP. Finns även på svenska.
PrimoPDF : PrimoPDF är en gratisprogram som skapar PDF-dokument av hög kvalité.
Packningsprogram - Komprimeringsprogram
7-zip : Gratis alternativ till WinRAR, Winzip etc. Klarar formaten 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, Z, TAR, CPIO, RPM och DEB. Inkl. svensk version. Kan ändras till många olika språk.
UltimateZip : Packningsprogram som klarar följande format: ZIP, RAR, ACE, BH, CAB, JAR, LHA (LZH), GZIP, TAR, BZIP2, ARC, ARJ, XXE, UUE. Klarar stora ZIP filer (större än 4 GB).
ZipGenius : ZipGenius är helt gratis för alla typer av användare. ZipGenius hanterar mer än 20 typer av komprimeringsformat, och det gör att du kan bläddra CD / DVD-ROM ISO-bildfiler som om de vore vanliga arkiv. De flesta uppgifter är helt automatiserad och programmet ger en hel del användbara råd när du använder den.
Webbläsare, e-post mm
Google Chrome : Google CF n webbläsare som har minimalistisk design och sofistikerad teknik för att göra webben snabbare, enklare och säkrare.
Firefox : Firefox är en snabb och bra och gratis webbläsare, som har blivit populär på kort tid. Svensk version.
Thunderbird : Mozillas Thunderbird är en effektiv e-posthanterare. Du kan ordna , ändra och skydda dina e-mail enklare. Svensk version finns.
Opera : Norsk webbläsare, svensk gratisversion.
Anm 1. Freeware är gratis och helt fria att distribuera och använda.
Anm 2.Shareware är gratis att testa under en viss tid sedan måste man registrera det.
 
Startsida | Info | Kontakt |